ATIVIDADE DE INGLÊS - LEITURA, INTERPRETAÇÃO E VOCABULÁRIO - 6º / 7º ANO

Leia o texto abaixo para responder as questões 1 - 7:

My name is Aaron and I love adventure. I always spend my vacation at Gaia Rocks; it’s my favorite summer camp. We usually get up at about 5:30. Then we make our beds. I don’t like it! After that we have a big breakfast. After breakfast, we play different sports all day long. I love it! In the evening, we sit round the fire and sing songs. It’s great fun! We go to bed at 9 p.m.

1. The gender of the text is
a) personal report.
b) biography.
c) news.
d) chronic.

2. Após arrumar sua cama, Aaron 
a) passeia no bosque.
b) escova os dentes.
c) toma o café da manhã.
d) faz caminhada. 

3. Gaia Rocks is a
a) summer camp.
b) school. 
c) mountain.
d) party


4. Complete with the correct word:

Aaron ________ to make his bed.

a) loves
b) hates
c) doesn’t like
d) likes

5. Segundo o texto, eles praticam esportes
a) durante a noite toda.
b) apenas durante o dia.
c) depois do almoço.
d) o dia e a noite toda. 

6. Aaron loves 
a) breakfast.
b) his friends.
c) playing sports.
d) his bed.

7. Aaron goes to bed at 
a) nine o’clock p.m.
b) nine o’clock a.m.
c) nine thirty.
d) nine fifteen.


8. Leia o diálogo e descubra qual termo completa corretamente o que falta:

Anna: I am bored. ________ to a summer camp?
Mom: I’m afraid you can’t. We have to visit your grandmother on your vacation.

a) I can go
b) Can I go
c) Can I borrow
d) Can I 

9. Leia o diálogo e descubra qual termo completa corretamente o que falta:

Ryan: Can I ________ a friend over?
Mom: No way! Your bedroom is a mess!

a) go
b) make
c) invite
d) watch

10. Complete according to the image:


They ________ the car on weekends. 
a) go
b) are
c) make
d) wash


GABARITO
1A / 2C / 3A / 4C / 5B / 6C / 7A / 8B / 9C / 10D


3 Comentários

Tudo Sala de Aula agradece sua interação conosco!

Postar um comentário

Tudo Sala de Aula agradece sua interação conosco!