ATIVIDADE DE INGLÊS - LEITURA, INTERPRETAÇÃO E VOCABULÁRIO - 6º E 7º ANO

Atividade de inglês de leitura e interpretação. 

Você pode baixar esta atividade em PDF no final, pronta para impressão.

Leia e resolva as 7 (sete) questões:

Hi! My name is Jacob and I am twelve years old. I am Australian but I live in London, the capital of England. My family and I live in a big house. My family is big. I have two brothers, Ferris and Harry, and one sister, Paula. My father is a doctor and my mother is a teacher. We have six pets: two dogs and four hamsters. They’re cool!

1. The genre of the text is
a) poem.
b) autobiography.
c) news.
d) comic strip.

2. London is in 
a) England.
b) Australia.
c) the United States.
d) the house.

3. Jacob lives in
a) a small house.
b) a big apartment.
c) a big house.
d) a small apartment.

4. Complete:

There are ________ people in Jacob’s family.
a) four
b) six
c) eight
d) nine


5. Jacob’s family have ________ pets.
a) five
b) six
c) seven
d) eight

6. Your father's profession is
a) dentista.
b) enfermeiro.
c) veterinário.
d) médico.

7. Segundo o texto, Jacob 
a) tem duas irmãs.
b) já é um adulto.
c) se diverte com seus amigos na rua.
d) gosta de animais.

Vocabulário:


8. Complete the sentence according to the image:

________ your seat belt at all times. 

a) Use
b) Don’t use
c) Don’t
d) Do

9. Complete the sentence according to the image:


My friends and I go to the _________ on weekends.

a) art gallery
b) theater
c) zoo
d) water park

10. Complete the sentence according to the image:


I don’t like that ________. 

a) bowling alley
b) water park
c) go-kart track
d) theater


Atividade em PDF está mais abaixo, pronta para IMPRESSÃO e GABARITO!



GABARITO
1B / 2A / 3C / 4B / 5B / 6D / 7D / 8A / 9D / 10C


4 Comentários

O seu comentário é muito importante!

Postar um comentário

O seu comentário é muito importante!

Postagem Anterior Próxima Postagem