ATIVIDADE DE INGLÊS - COISAS E PESSOAS FAVORITAS (VOCABULÁRIO) - 6º / 7º ANO (QUESTÕES COM GABARITO)

Atividade de inglês de leitura e interpretação. 

Você pode baixar esta atividade em PDF no final, pronta para impressão.

1. Observe a imagem e resolva a questão:

The boy is
a) saying her name.
b) asking for information.
c) spelling a word.
d) giving an opinion.

2. Observe a imagem e complete a resposta:
He is __________________.

a) boring.
b) great.
c) awful.
d) terrible.

3.  The adjective that completes the boy's opinion is

It’s__________. 

a) horrible.
b) fantastic.
c) great.
d) cool.

4. Observe a imagem e complete a resposta de acordo com ela:

According to the picture, the TV program is _______________. 
a) excellent.
b) boring.
c) awesome.
d) great.


5. The adjective that completes the man’s opinion is 
a) boring.
b) horrible.
c) terrible.
d) funny.

6. Leia o que Sâmia falou:

"Game of Thrones" is my favorite series.

A opção que mostra uma opinião diferente de Sâmia é
a) In my opinion, it’s awesome!
b) In my opinion, it’s fantastic!
c) In my opinion, it’s boring!
d) In my opinion, it’s cool!

7. Observe o diálogo e complete corretamente: 

The boy’s asking
a) “ Who’s your favorite author?”
b) “ How’s your favorite author?”
c) “ What’s your favorite author?”
d) “Where’s your favorite author?”


8. Observe a imagem e descubra o que a garota está perguntando:

The girl’s asking
a) “What’s your favorite book?”
b) “ Where’s your favorite book?”
c) “ Who’s your favorite book?”
d) “ How’s your favorite book?”

9. The boy’s asking
The man is asking
a) “Where’s you favorite book?”
b) “Why is that book  your favorite?
c) “Whose book is that?”
d) “What book is that?”

10. Leia o texto para resolver a questão:

I’m Rick, a fan of  TV series. They are cool! My favorite one is “Icarly.”   I think it’s awesome!  I love it! All chacarters are fantastic, but  my favorite is Carly Shay, of course.  She’s so cute!

Acoording to Rick, Icarly is
a) awesome.
b) cool.
c) cute.
d) fantastic.


Atividade em PDF está mais abaixo, pronta para IMPRESSÃO e GABARITO!



GABARITO:
1D / 2B / 3A / 4B / 5D / 6C / 7D / 8A / 9B / 10A

Participe! Deixe um comentário!

O seu comentário é muito importante!

Postagem Anterior Próxima Postagem