ATIVIDADE DE INGLÊS - ROTINA DIÁRIA E HORÁRIOS - 6º e 7º ANO


Read:


1. Qual das expressões abaixo pode substituir a expressão em vermelho (p.m.)?
a) in the morning.
b) in the afternoon.
c) in the evening.
d) at night.

2. The expression midday is the same as 

a) 12:00 p.m.
b) 12:00 a.m.
c) 12:00 o’clock.
d) 12:00 hours.

Watch:

3. Qual frase descreve melhor a imagem?
a) This is the 1:39 p.m. train.
b) This is the 1:08 p.m. train.
c) This is the 12:39 p.m. train.
d) This is the 12:08 p.m. train

4. Which expression(s) is related to the picture?

a) The child is on the computer.
b) The man uses the computer.
c) The woman is on her cell phone.
d) The woman is at the computer.

Observe a imagem:
5. Olhe a foto e complete a frase.
a) 11:00 a.m.
b) 12:00 p.m.
c) 12:00 a.m.
d) 11:00 p.m.




Read:

6. A frase correta sobre a imagem é:
a) She dances in the evening.
b) She studies music in the afternoon. 
c) She plays an instrument in the evening. 
d) She dances in the afternoon.


Watch:


7. O que Layla está dizendo?
a) I have lunch at 7:30 a.m.
b) I have breakfast at 7:30 p.m.
c) I eat lunch at 7:30 p.m.
d) I eat breakfast at 7:30 a.m.

Watch:


8. O que Layla está dizendo?
a) I read the news in the morning..
b) I read the news at night.
c) I read the news in the evening
d) I read the news in the afternoon.

Watch:


9. O que Layla está dizendo?
a) I take a shower in the morning.
b) I take a shower in the afternoon.
c) I take a shower in the evening..
d) I take a shower at 7:30 a.m.

Read:

Fernanda fez uma pergunta e Sâmia respondeu:

I eat breakfast at 7:30 a.m.

10. A pergunta de Fernanda foi:
a) What time do you take a shower?
b) What time do you wake up?
c) What time do you eat breakfast?
d) What time do you go to school?


GABARITO
1B / 2A / 3C / 4D / 5B / 6A / 7D / 8D / 9C / 10C


2 Comentários

Tudo Sala de Aula agradece sua interação conosco!

  1. Olá Maurício! Muito obrigado pela disposição em elaborar esse material importante para nós!

    ResponderExcluir

Postar um comentário

Tudo Sala de Aula agradece sua interação conosco!