ATIVIDADE DE INGLÊS - MEMBROS DA FAMÍLIA (PARENTES) - ANOS FINAIS

Membros da família em inglês com atividade. Leitura e interpretação.

Você pode baixar esta atividade em PDF no final, pronta para impressão.

Leia:


1. They are the baby's ...
a) brothers.
b) grandparents.
c) parents.
d) sisters.

Observe a imagem e tente descobrir o que completa a frase:


2. What is the best answer to complete the sentence? 
a) grandmother.
b) grandma.
c) mom.
d) sister.

Choose the best word to complete the sentence:


3. They are Marco's 
a) grandfather.
b) grandma. 
c) grandparents.
d) parents.

Leia o texto e resolva às questões 4 - 10:


MY FAMILY
Hello, how are you? I would like to introduce my family to you. My name is Levi, I am 8 years old and I live with my father, mother and my 3 year old brother. My mother is pregnant and will have a baby, her name will be Marina. I love to play with my soccer cousins. At my grandmother's house, I play video games. My best friend is Allen.


4. The narrator is presented
a) your home.
b) your family.
c) your friends.
d) your toys.

5. Who tells your story is
a) the Marina.
b) Levi.
c) Allen.
d) the mother.

6. According to the text, Marina is
a) a baby.
b) his brother.
c) your grandmother.
d) your mother.


7. The narrator of the text likes to play with
a)  your brothers.
b) Your family.
c) your cousins.
d) your friends.

8. The genre of the text is
a) advertising.
b) comic strip.
c) autobiography
d) biography.

9. Where does Levi play video games?
a) Na casa de sua mãe.
b) Na locadora.
c) Na casa de seus primos.
d) Na casa de sua avó. 

10. Levi's brother's age is
a) three years old.
b) four years old.
c) seven years old.
d) eight years old.




Atividade em PDF está mais abaixo, pronta para IMPRESSÃO e GABARITO!



GABARITO
1C / 2D / 3C / 4B / 5B / 6A / 7C / 8C / 9D / 10A

Deixe um comentário mais abaixo avaliando esta atividade, é só rolar a página! Ficaremos felizes com seu comentário.

17 Comentários

O seu comentário é muito importante!

  1. Parabéns Maurício pelas excelentes atividades. Acompanho há muito tempo as atividades de inglês e português, como tem me ajudado.Muito obrigada!

    ResponderExcluir
  2. Muito boa suas atividades. Parabéns

    ResponderExcluir
  3. Suas atividades são excelentes.Parabéns.

    ResponderExcluir
  4. são assuntos bastante interessantes, obrigado!

    ResponderExcluir
  5. Excelentes atividades. Congratulation

    ResponderExcluir
  6. Muito bom, ótimo parabéns.... obrigado

    ResponderExcluir
Postagem Anterior Próxima Postagem